Mul 10 Metal – En fabrik i udvikling

Mul10 Metal ny produktionshal

En fabrik i udvikling

Hos Mul10 Metal har man tillid til, at HK Haller løser opgaven. Samarbejdet har nu varet 10 år, og der er i den periode blevet bygget tre haller med kontorer og personalefaciliteter.

Mul10 Metal er født med vokseværk. Siden Juelsminde-virksomheden så dagens lys i en nyopført hal på en mark i forstaden Klakring, er det kun gået fremad. Virksomheden blev grundlagt af brødrene Steen og Torben Hedevang i 1999. Dengang var de fire i produktionshallen. Siden har virksomheden løbende udvidet for at få plads til de nuværende 25 medarbejdere og dertilhørende maskinpark.

Bygger på vores behov
I 1999 byggede HK Haller Mul10 Metals første produktionshal. Forretningen voksede, og der blev behov for både administration og personalefaciliteter. Senest er der udvidet med kantine, hvor der er plads til 40 personer – dobbelt så mange som virksomheden beskæftiger i dag. ”Vi foreligger vores behov for HK Haller, og de kommer med forslag til, hvordan det skal se ud – en færdig løsning, der tager højde for vores ønsker,” fortæller Steen Hedevang, der har lagt vægt på, at domicilet, trods knopskydning, skulle fremstå som et samlet hele.

Robotter øger konkurrenceevnen
Steen Hedevang viser rundt på fabrikken, hvor der produceres materialer til tagindustrien. Rundt omkring står robotter, der supplerer medarbejderne og kan arbejde i døgndrift. ”Robotter er billigere end mennesker og gør, at vi kan konkurrere med Østen. Samtidig gør de os fleksible,” siger Steen Hedevang. Broderen Torben støder til: ”Det er så Georg Gearløs,” siger Steen. Torben er skibets maskinmester. Han
kender alle knebene, når en maskine laver ballade. Det er ham, der får de gode og utraditionelle idéer. Steen er den udfarende repræsentant med følingen for markedet.

Styr på projekterne og plads til individuelle ønsker
Produktionchefen Brian Sørensen sørger for, at det daglige arbejde kører efter planen. Han har været med siden starten. Han har også oplevet samarbejdet med HK Haller på tæt hold. ”De er gode til at lave løsninger, der ikke er for dyre, og netop passer til vores behov. De er nemme at samarbejde med. Vi skulle blandt andet have lavet en vej, der går hele vejen rundt om bygningen. HK Haller tog ansvaret for opgaven og sørgede for det hele. De er gode til at styre projekterne og har et godt overblik,” siger Brian Sørensen.

HK Haller løser problemerne
Steen bryder ind: ”De er som os selv. Fair i tilgangen til arbejdet og gode til at føre dialog. Der kommer ingen overraskelser. Hvis vi for eksempel har ekstra ønsker, så indregner de det i projektet, så der ikke kommer uventede regninger. Vi har heller ikke været oppe at toppes. Der var for eksempel en fejl i personalets bruserum, hvor der ikke var lavet vandstopkant. Og det sejlede ret meget. Men de sendte hurtig en murer, der løste problemet uden beregning,” siger Steen Hedevang, der går med planer om at opføre endnu en hal – denne gang til lager.