Historie

Historien er lang – vi har tilegnet os stor viden.

HK Totalbyg er oprindeligt startet som en underafdeling af Hornsyld Købmandsgaards trælastforretning.

I forbindelse med frasalget af aktiemajoriteten i trælasten, blev byggeafdelingen udskilt i et selvstændigt selskab, som i dag fortsat hører under Købmandsgaarden.

Vi startede med at lave landbrugshaller i starten af 70´erne, og siden har afdelingen udviklet sig til i dag at være leveringsdygtig i alle former for haller til alle typer af kunder.

Ud over landbrugshaller, har vi stor ekspertise indenfor industribyggeri, lagerhaller, ridehaller, bilhuse og byggeri af domiciler.

Vi har næsten udelukkende markedsført afdelingen via mund til mund metoden, og dette har selvfølgeligt kun været muligt, fordi vi sætter en stor ære i at levere det aftalte produkt til aftalt tid og til aftalt pris! Skulle der mod forventning være en reklamation, tager vi os også straks af denne.

Gennem årene har vi derfor haft den store glæde, at bygge både 4 og 5 gange for samme bygherre.

Vi samarbejder med en række leverandører og underentreprenører, men vi satser hårdt på langsigtede relationer med alle vore samarbejdspartnere.

Målet for HK Totalbyg er således at alle parter skal være tilfredse, når nøglen til det nye byggeri afleveres, præcis som aftalt.