Lagerhal

Lagerhaller

Vigtigheden af at en lagerhal er optimal indrettet til opbevaring og forbedret logistik, er for os helt naturligt. At fleksibiliteten ligeledes er i top, når du skal bygge din lagerhal, er for os ren logik! Med HK totalbyg som troværdig samarbejdspartner får du en stram byggestyring og en hurtig byggeproces, enkel og økonomisk bedst for dig. Om din næste lagerhal skal være en kold hal eller opvarmet, så er vi selvfølgeligt helt klar på denne opgave.

Vi bygger lagerhallen præcis som du ønsker det, og vi har styr på alle krav fra myndighederne, om det så er i forbindelse med brandventilation eller energirammeberegning. Efter den første snak om din kommende lagerhal, modtager du en skarp pris på denne, og vi laver skitser, så du har et overblik over, hvad det er vi tilbyder dig. Efter at vi har lavet kontrakt, går vi straks i gang med at færdigprojektere og vi søger din kommune om byggetilladelsen.

Når du har os til at bygge, er du i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Du har kun en kontaktperson at skulle forholde dig til, og vi styrer byggeriet i sikker havn.

Vigtigheden af at både pris og leveringstid overholdes er et kardinalpunkt for os!

Mere interesseret?

Se herunder nogle af vores referencer indenfor lagerhaller. Du kan også slå på tråden med det samme eller sende os en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Salg

Jimmi Nielsen

Salgschef

Direkte tlf: 72 14 70 31
Mobil25 27 73 31
E-mail: jni@hk-hornsyld.dk

Salg

Hans Bank Olesen

Bygningskonstruktør BTH / Salg

Direkte tlf: 72 14 70 27
Mobil: 25 27 73 27
E-mail: hbo@hk-hornsyld.dk