Lagerhal

Lagerhaller

Vigtigheden af en lagerhal med optimal indretning til opbevaring og forbedret logistik, er for os helt naturligt.  At fleksibiliteten ligeledes er i top, når du skal bygge din lagerhal, er for os ren logik!

Med HK Totalbyg som troværdig samarbejdspartner får du en professionel byggestyring og en hurtig byggeproces, enkel og økonomisk bedst for dig. Vi er selvfølgelig klar på hvilken som helst opgave.

Vi bygger lagerhallen præcis, som du ønsker det, og vi har styr på alle krav fra myndighederne, om det så er i forbindelse med brandventilation eller energirammeberegning. Efter den første snak om din kommende lagerhal, modtager du en skarp pris på denne, og vi laver skitser, så du har et overblik over, hvad det er, vi tilbyder dig. Efter vi har lavet kontrakt, går vi straks i gang med at færdigprojektere og vi søger din kommune om byggetilladelsen.

Når du har os til at bygge, er du i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Du har kun en kontaktperson i salgsfasen at skulle forholde dig til, og vi styrer byggeriet i sikker havn.

Vigtigheden af at både pris og leveringstid overholdes er et kardinalpunkt for os!

Mere interesseret?

Se herunder nogle af vores referencer indenfor lagerhaller. Du kan også slå på tråden med det samme eller sende os en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Salg

Jimmi Nielsen

Salgs- og afdelingschef

Direkte tlf: 72 14 70 31
Mobil25 27 73 31
E-mail: jni@hk-hornsyld.dk

Salg

Hans Bank Olesen

Bygningskonstruktør BTH / Salg

Direkte tlf: 72 14 70 27
Mobil: 25 27 73 27
E-mail: hbo@hk-hornsyld.dk