Idræts- og industrihal

Idræts- og industrihal

HK-Totalbyg tilbyder idræts- og industrihaller til alle formål, produktion og erhvervsbyggeri mm. Skal din nye industrihal være isoleret, klarer vi selvfølgeligt også dette. Vi kan tilbyde totalentreprise og skræddersyede løsninger, så du ender med præcis den industrihal, du har drømt om. Efter den indledende dialog modtager du et tegnings forslag og en pris på byggeriet.

Når vi bygger din næste industrihal, er det altid i et nært samarbejde med dig, da vi tager udgangspunkt i dine planer og behov, således at vi opnår det absolut optimale resultat for din fremtidige drift.

Vi tegner og projekterer hallen således at du får mest værdi for pengene, og vi sikrer dig at bygningen er færdig til aftalt tid og pris, så der ikke opstår negative overraskelser for dig. Vi er garanter for hurtig byggetid og præcis byggestyring.

De håndværkere vi bruger, er alle erfarne og dygtige, således at vi altid kan stå inde for den kvalitet, vi afleverer til dig.

Vi tegner og projekterer alt på egen tegnestue, så vi har det fulde overblik over hele dit kommende byggeri af den optimale industrihal.

HK-Totalbyg har bygget alle typer haller i 50 år, så vi ved, hvad vi har med at gøre!

Mere interesseret?

Se herunder nogle af vores referencer indenfor industrihaller. Du kan også slå på tråden med det samme eller sende os en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Salg

Jimmi Nielsen

Salgschef

Direkte tlf: 72 14 70 31
Mobil25 27 73 31
E-mail: jni@hk-hornsyld.dk

Salg

Hans Bank Olesen

Bygningskonstruktør BTH / Salg

Direkte tlf: 72 14 70 27
Mobil: 25 27 73 27
E-mail: hbo@hk-hornsyld.dk