Landbrugshal & Maskinhus

Landbrugshaller & Maskinhuse

Vi har mere end 50 års erfaring med at bygge for landbruget, så her tøver vi absolut ikke med at kalde os eksperter, hvad enten det drejer sig om maskinhuse, halmlader, eller store landbrugshaller.

Da vi er en del af Hornsyld Købmandsgaard, har vi altid haft stor tilknytning til landbruget, og vi kender erhvervets udfordringer og behov. I alle årene har maskinhuse og landbrugshaller været omdrejningspunktet i vor forretning.

Vi tilbyder alle former for maskinhuse og både kolde og varme haller. Som altid når du samarbejder med os, er der stor mulighed for fleksibilitet, både med hensyn til udformning og til hvor meget vi skal gøre for dig. Vi sælger selvfølgeligt meget gerne din næste landbrugshal i totalentreprise, men skulle du selv have lyst til at stå for nogen af entrepriserne, er dette også en mulighed. Du kan også købe dit maskinhus som byggesæt, det vil sige, at vi sørger for tegninger, myndighedsbehandling og levering af materialer, så klarer du selv montagen.

Om du skulle vælge den ene  eller anden model, så glæder vi os til at tale med dig om dit næste byggeri.

Vort store kendskab til branchen gør os særdeles konkurrencedygtige på prisen.

Mere interesseret?

Se herunder nogle af vores referencer indenfor landbrugshaller & maskinhuse. Du kan også slå på tråden med det samme eller sende os en mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Salg

Jimmi Nielsen

Salgs- og afdelingschef

Direkte tlf: 72 14 70 31
Mobil25 27 73 31
E-mail: jni@hk-hornsyld.dk

Salg

Hans Bank Olesen

Bygningskonstruktør BTH / Salg

Direkte tlf: 72 14 70 27
Mobil: 25 27 73 27
E-mail: hbo@hk-hornsyld.dk